Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht

Door de snelle technologische ontwikkelingen van de afgelopen 15 jaar zijn zonnepanelen veel efficiënter geworden. Waardoor ook op sombere, grijze winterdagen voldoende zonnestraling opgevangen kan worden, waardoor u verzekerd bent van gratis zonnestroom!

Meer dan de helft van uw stroom kunt u zelf produceren

Door het dakoppervlak van uw woning, garage of bedrijfspand goed te benutten kunt u zelf veel kwh produceren. Dit is afhankelijk van de dakopstelling en schuinte. Laat u hierin goed informeren. 

Hoe gaan wij te werk?

Aanvraag

Heeft u interesse in zonnepanelen? U kunt bij ons een offerte aanvragen, via deze link. Hierin vult u de juiste gegevens al in. Wij benaderen u dan om een afspraak te maken. 

Offerte

Wij komen altijd op locatie langs om een passende offerte te kunnen maken. Zodat u nooit voor onvoorziene kosten komt te staan. Iedere situatie is uniek, niet alleen het dak, maar ook de aansluiting naar de meterkast. U ontvangt altijd een schriftelijke offerte. Na akkoord plannen wij de installatie in. 

Installatie

De installatie zal uitgevoerd worden op de afgesproken datum en zal compleet opgeleverd worden met de daarbij nodige uitleg. Hierna ontzorgen wij u met het  aanleveren van de juiste gegevens die u dient aan te leveren bij energieleveren.nl. Zodat in kaart gebracht kan worden, hoe het net belast wordt in Nederland.

Genieten

Onze installaties zijn uitgerust met een monitoring systeem, zodat u de opbrengst altijd in beeld heeft. Bij eventuele storingen kan direct gehandeld worden en het probleem opgelost worden. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw zonne-energie dak. 

Samen met de kracht van de zon besparen we veel euro's

De zon is onze gratis energiebron. Maak er op duurzame manieren gebruik van en bespaar op de energiekosten. Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie. 

Waarom is het verstandig om te kiezen voor zonnestroom?

 • Milieuvriendelijk
 • Besparing op uw energienota
 • U betaalt geen btw
 • Onderhoudsarm
 • Waardevermeerdering van uw woning
 • De levensduur is meer dan 25 jaar
 • Voor bedrijven de EIA (energie investeringsaftrek) dit is een fiscale aftrekregeling

Waarom is het verstandig om te kiezen voor zonnestroom?

 • Milieuvriendelijk
 • Besparing op uw energienota
 • U betaalt geen btw
 • Onderhoudsarm
 • Waardevermeerdering van uw woning
 • De levensduur is meer dan 25 jaar
 • Voor bedrijven de EIA (energie investeringsaftrek) dit is een fiscale aftrekregeling

Zonnepanelen

Wij werken met meerdere merken zonnepalen, voornamelijk AEG en Dmegc. Vanwege garantie en kwaliteit hebben wij voor deze merken gekozen. Hier werken wij al ruim 14 jaar mee en hebben wij goede ervaringen. De panelen zijn in verschillende soorten afmetingen, vermogens en kleur te verkrijgen. Afhankelijk van het gewenste opbrengstvermogen en afmetingen van uw dak, stellen wij de beste optie aan u voor.

AEG paneel

meerdere modellen

aeg-405-wp-full-black

Dmegc paneel

meerdere modellen

Dmegc zonnepaneel

Micro-omvormers van Enphase

Enphase micro-omvormer IQ8-plus

Wij werken bij het plaatsen van de zonnepanelen met de miro-omvormers van Enphase. Wat is het voordeel? Elk paneel start individueel eerder op en gaat langer door als er licht op komt. Dit zorgt voor meer opbrengst per paneel. Door micro-omvormers die direct onder het paneel bevestigd worden, vindt de omzetting van gelijk naar wisselstroom op het dak plaats. Hierdoor heeft u bijna geen rendementsverlies. 

Enphase micro omvormer IQ-8

Q-relais

De Q-relais is een mechanisch relais dat het systeem van de zonnepanelen kan loskoppelen van het net indien de netspanning niet aan bepaalde voorwaarden voldoet. Hierdoor is het systeem beveiligd. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen wordt er gekozen voor een 1 of 3 fase q-relais. 

Constructie

Voor de constructie zijn verschillende mogelijkheden. Zonnepanelen kunnen op alle soorten daken geplaatst worden (platdak, schuindak, bitumen / pvc daken, golfplaten dak en stalen dak). Daarnaast is het mogelijk om ze in een veld opstelling weg te zetten. Bij het monteren van de zonnepalen maken wij gebruik van het materiaal wat voor het juiste dak geschikt is. 

QS PV anker

QS-PV-anker

dakhaak voor horizontale rails

Dakhaak voor horizontale rails

golfplaten-dak-stokschroef

Golfplaten-dak-stokschroef

dakhaak pannendak met horizontale rails

Dakhaak pannendak met horizontale rails

Dakhaak pannendak horizontaal

Dakhaak pannendak horizontaal

constructie voor op staaldak

Constructie voor op staaldak

Montagesysteem voor platte daken Oost-West met ballastdragers en ballast

Montagesysteem voor platte dagen oost-west met ballastdragers en ballast

Novotegra grondopstelling

Novotegra grondopstelling

Novotegra grondopstelling1

Novotegra grondopstelling

Terratechs grondopstelling

Terratechs grondopstelling

Afgeronde projecten

Gratis advies?

Vul het contactformulier in, mail of bel ons.

Sunn panels

Wij zijn een bedrijf dat de consument enthousiast maakt voor dé duurzame energie van deze tijd.

Volg ons op Facebook